26 Νοέ 2019by admin

Επαγγελματική ένδυση: Αναδείξτε το κύρος σας !

Επαγγελματική ένδυση: Αναδείξτε το κύρος σας !

Η εκτύπωση των διακριτικών σας σε μπλουζάκια και σε επαγγελματικά ρούχα όπως ποδιές, καπέλα, φόρμες εργασίας κλπ. αναδεικνύει το κύρος της επιχείρησής σας και προβάλει την οργάνωσή της.

Σε πολλές εταιρίες η παροχή των ρούχων, με το λογότυπο της εταιρείας τυπωμένο πάνωσε μπλούζες, φούτερ, φόρμες εργασίας, μπουφάν κ.λπ., που χρησιμοποιούνται από τους εργαζόμενους κατά την διάρκεια της εργασίας τους συμπεριλαμβάνεται μέσα στους προϋπολογισμούς των εταιριών στον τομέα των προμηθειών και όχι στον τομέα της διαφήμισης. Μέσα από αυτό γίνεται κατανοητό ότι μια μπλούζα με το λογότυπο της εταιρίας δεν είναι ούτε κοινωνική πολίτικη, ούτε ένα ακόμη λογιστικό έξοδο είναι ένα εργαλείο που επιτελεί συγκεκριμένες και απολυτά διακριτές λειτουργίες.

Η επαγγελματική ένδυση με το λογότυπο της εταιρίας έχει σαν σκοπό πέρα από την διαφήμιση, την επιτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών και στόχων που παρατίθενταιπαρακάτω:

  • τον αισθητό διαχωρισμό τον εργαζομένων μιας επιχείρησης από τους πελάτες,
  • ο προαναφερόμενος διαχωρισμός κάνει τους πελάτες να νιώθουν πιο άνετα σε περίπτωσηπου θέλουν να ρωτήσουν κάτι για τα προϊόντα της επιχείρησης,
  • την καλλιέργεια ενός ομαδικού κλίματος ανάμεσα στους εργαζόμενους με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας καθώς οι εργαζόμενοι αποτελούν μια ομάδα
  • την καθιέρωση ισότητας ανάμεσα στους εργαζόμενους που επιτελούν το ίδιο έργο

Πέραν της επαγγελματικής ένδυσης, η ενδυμασία σε κοινωνικές περιστάσεις ειδικού σκοπού όπως για παράδειγμα μια αιμοδοσία, ένας μαραθώνιος ή μια εθελοντική ή φιλανθρωπική εκδήλωση συνοδεύεται από την χρήση ομοίων ενδυμάτων με τυπωμένο το σκοπό ή ένα κοινωνικό μήνυμα.

Τα μπλουζάκια και οι φούτερ μπλούζες αποτελούν ένα τέλειο διαφημιστικό τέχνασμα καθώς ο πελάτης ή ο συμμετέχων σε κάποια δραστηριότητα αποκτά ένα λειτουργικό δώρο,το ίδιο το μπλουζάκι.

Categories: ενδυμασία / ρούχο